Λαϊκές Αγορές: Θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου - Τι λέει η ανακοίνωση
Πίσω από τους πάγκους τους θα βρεθούν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 όλοι οι έμποροι των λαϊκών αγορών, καθώς θα λειτουργήσουν κανονικά. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη: «Με την είσοδο της νέας χρονιάς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών σε κάθε γωνιά της Αττικής θα βρίσκονται και πάλι πίσω από τους πάγκους τους.
Στόχος να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες των καταναλωτών που παραδοσιακά τις εμπιστεύονται για τα ψώνια τους, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το τρίπτυχο ποιότητα - ποικιλία - τιμή.
Κάτι που συνδυάζεται ιδανικά σε κάθε λαϊκή αγορά, συμβάλλοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό τα μέγιστα στη διαρκή προσπάθεια των ελληνικών νοικοκυριών να ορθώσουν ένα αδιαπέραστο τείχος απέναντι στην ακρίβεια και στην κερδοσκοπία».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγορές: Αυτές είναι οι προβλέψεις των αναλυτών για το 2023 - Ο ρόλος των εκλογών
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53