ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Στον ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του γιου της συντρόφου του

Δράμα: Στον ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του γιου της συντρόφου του
Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα Δευτέρα, 2 Ιανυαρίου, ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση του ανήλικου γιου της συντρόφου του Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα Δευτέρα, 2 Ιανυαρίου, ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού έτερου αγοριού. 

Την Κυριακή, 1η Ιανουαρίου, μίλησε στην ΕΡΤ ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, λέγοντας ότι «δεν έχει κάνει τίποτα. Ο γιος μου αρνείται τις κατηγορίες. Η μητέρα δεν κατάλαβε κάτι επί 1,5 χρόνο;» ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ο πατέρας του 36χρονου δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, η υπόθεση είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας μετά από καταγγελία σε βάρος του 36χρονου, για απόπειρα βιασμού του 15χρονου, φίλου του θύματος.

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως κατήγγειλε ο νεαρός, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ