«Οι τρομοκράτες ήθελαν να σκοτώσουν την εισαγγελέα»
Πεπεισμένος ότι οι τρομοκράτες είχαν ξεκάθαρο στόχο να σκοτώσουν την εισαγγελέα που είχε ασχοληθεί παλαιότερα με υποθέσεις που αφορούσαν τους Πυρήνες της Φωτιάς, εμφανίστηκε μιλώντας στο CNN Greece, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Επίσης, η συγκεκριμένη εισαγγελέας είχε ασχοληθεί με την υπόθεση της Εύας Στατίρη και μάλιστα είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής της, ενώ είχε επίσης αρνηθεί με βουλευμά της να αλλάξουν οι περιορστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στην Αθηνά Τσάκαλου, μητερα του Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Στην αντιτρομοκρατικη έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός», καθώς εκφράζεται ανησυχία για επανεμφάνιση της τρομοκρατίας. Εκτιμάται, δε, ότι πίσω από το χτύπημα βρίσκεται η οργανωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Όπως έγινε γνωστό, ο εκρηκτικός μηχανισμός που εστάλη σπίτι της εισαγγελέως, αποτελείτο από έξι μασούρια δυναμίτη που ήταν τοποθετημένα σε κέλυφος από φωτοβολίδες. Μέσα στον μηχανισμό, τέλος, είχαν τοποθετηθεί ξυραφάκια και βίδες.
CNNi: Πώς το ρωσικό ντίζελ γίνεται «σφήνα» στην καρδιά της Δύσης και... στριμώχνει το Κίεβο
23:08
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Το γκολ του Ρέτσου έκρινε το ντέρμπι στην επανέναρξη της Super League
22:58
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 166 χλμ./ώρα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς
22:53
Τουρκία: Σφοδρή αντίδραση στις δηλώσεις Κατζ για Ερντογάν - «Πολιτική απελπισία»
22:41