ΕΛΛΑΔΑ

Νότης Μαυρουδής: Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη

Νότης Μαυρουδής: Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου 2023 στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου, όταν έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση του γιου του Χάρη στα κοινωνικά δίκτυα η πολιτική κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Χάρης Μαυρούδης: Ακροβολισμένοι παπαράτσι επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας

Την ώρα που η οικογένεια του Νότη Μαυρούδη, θρηνεί για την απώλεια του, ο γιος του απευθύνει έκκληση να σταματήσει η έντονη δημοσιογραφική παρουσία, έξω από το εξοχικό τους, και να σεβαστούν την ιδιαίτερη αυτή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Μαυρουδής, με ανάρτηση στο Facebook παρακάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενους τους να αποχωρήσουν από τον χώρο τους και να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Η ανάρτηση του Χάρη Μαυρούδη στο Facebook

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη «δημοσιογραφία» δεν «έπαιξε» ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι «δημοσιογράφοι» γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ