ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε καρτέλ ναρκωτικών: Βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης - Πέντε συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε καρτέλ ναρκωτικών: Βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης - Πέντε συλλήψεις
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Εξαρθρώθηκε καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής το μεσημέρι της Τετάρτης (4/010.

Αρχικά, είχε προηγηθεί μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνέλαβαν πέντε άτομα, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, που εμπλέκονται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας αφορούσε έρευνα σε διάφορες περιοχές των νοτίων προαστίων, σε σπίτια στη Βάρη, τη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες οι συλληφθέντες είχαν συσκευάσει σε ειδικές συσκευασίες νάιλον. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 15 κιλά ινδικής κάνναβης, ενώ βρέθηκαν και νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους δύο κιλών.

Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τα προφίλ των δραστών του κυκλώματος και μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να κάνουν εφόδους σε σπίτια και να εντοπίσουν τις ποσότητες ναρκωτικών και να συλλάβουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα άτομα, τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ