Φθιώτιδα: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε χωράφι
Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (07/01) σε ελαιοπερίβολο στο ύψος του κόμβου της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με το LamiaReport, πρόκειται για σορό άνδρα που φέρεται να έχει κατασπαραχθεί από άγρια ζώα.
Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού που είχε να πάει αρκετό καιρό σε αυτό, για αυτό και εικάζεται ότι βρισκόταν εκεί μέρες.
Έχουν βρεθεί στο σημείο όλες οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Φθιώτιδας για να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση της σορού, ενώ στο έργο τους θα βοηθήσει και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
ΚΟΣΜΟΣ