ΕΛΛΑΔΑ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του
Παρά την σοβαρότητα της κατάστασής του βρίσκεται εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας AP Photo/Yorgos Karahalis

Για πέμπτη συνεχή ημέρα νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ενώ η κατάσταση υγείας του σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή.

Ειδικότερα, παρά την σοβαρότητα της κατάστασής του βρίσκεται εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του. Τα παιδιά του βρίσκονται στην Αθήνα και η σύζυγός του, Άννα Μαρία, βρίσκεται καθημερινά δίπλα του στις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας.

Σημειώνεται ότι, τα τελευταία χρόνια ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχοντας και στο παρελθόν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ το 2021 πνευμονικό οίδημα λόγω εισρόφησης. Επιβαρυντικά δε, για την υγεία του λειτούργησε και η νόσησή του με κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία φορά που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε δημόσια ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2022, όταν σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, εντοπίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, και τις αδελφές του, την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και την Ειρήνη. Η οικογένεια του τέως βασιλιά αποχωρούσε από γνωστό μαγαζί επί της Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου όπου λίγο πριν είχε γευματίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ