Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος σε ηλικία 46 ετών
Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Τζένος, γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά» σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα.
Παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Η ανακοίνωση των «Παραπολιτικών»
Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου.
Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφαγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου.
Είδος πολυτελείας τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά - Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή ανεβάζει τις τιμές
08:30
Μεγάλη Παρασκευή: Αποκαθήλωση και Επιτάφιος - Κορύφωση του Θείου Δράματος (vids)
08:20
Fuel Pass: Ξεπέρασαν τις 800.000 οι αιτήσεις - Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα ως τις 30 Απριλίου
08:10
ΑΙ που υπόσχεται 100 φορές λιγότερη κατανάλωση ενέργειας παρουσίασαν ερευνητές
08:00