Αντύπας: Ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στη σκηνή
Επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού δέχτηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Αντύπας, τη στιγμή που βρίσκονταν στην πίστα.
Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας μία από τις επιτυχίες του, με το κοινό να του πετάει πανέρια με λουλούδια, δέχτηκε επίθεση.
Μάλιστα, μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια στο μαγαζί, μπήκε στην μέση, αλλά ο εξαγριωμένος θαμώνας την έσπρωξε και εκείνη για να απομακρυνθεί. Μετά από λίγο άτομα του μαγαζιού αλλά και άλλοι θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα και απομάκρυναν τον εξαγριωμένο άνδρα.
Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε τη φασαρία σαστισμένο.
ΕΛΛΑΔΑ
Ανησυχία και ταλαιπωρία για 1.246 επιβάτες πλοίου που προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
07:40
ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
ΚΟΣΜΟΣ
Aντίποινα ΗΠΑ - Ιράν στον Κόλπο: Εκατέρωθεν χτυπήματα μετά την επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
07:33
ΧΡΗΜΑ
Αλλάζουν οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από Temu και Shein - Επιπλέον 3 ευρώ ανά είδος
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ