ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε γιατρό εν ώρα υπηρεσίας - Καταδικάζει ο Ιατρικός Σύλλογος

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε γιατρό εν ώρα υπηρεσίας - Καταδικάζει ο Ιατρικός Σύλλογος
Ο σύλλογος καλεί τις Τοπικές Αρχές, να προβούν στις δέουσες ενέργειες ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Την αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, προκάλεσε η βίαιη επίθεση σε γιατρό του Κέντρου Υγείας Μοιρών από συνοδό ασθενούς την Κυριακή (8/1), με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου καταδικάζει τη βιαιοπραγία ενάντια του ιατρού εφημερίας «την ώρα που προσπαθούσε να τον περιθάλψει με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας».

Σημειώνεται δε, ότι «εξαιτίας της επίθεσης νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο Ι.Σ.Η., πέρα από την καταδίκη, θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στον συνάδελφο και θα αναλάβει πρωτοβουλία για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον».

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση ο σύλλογος «καλεί επίσης την 7η Υ.ΠΕ., σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις Τοπικές Αρχές, να προβούν στις δέουσες ενέργειες με σκοπό την αποτροπή των επαναλαμβανόμενων βιαιοπραγιών σε βάρος του προσωπικού, όχι μόνο του συγκεκριμένου Κ.Υ., αλλά και των υπολοίπων δομών Π.Φ.Υ. στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ