Συνελήφθη 25χρονος για τη ληστεία στο Χαλάνδρι – Η πώληση μηχανής η αιτία
Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το πρωί της Τρίτης (10/1) στο Χαλάνδρι, 25χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 34χρονου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού βραδινές ώρες της Δευτέρας (9/1), που είχε ο 34χρονος για αγορά μοτοσικλέτας από άλλο άτομο, παρέλαβε το προς πώληση δίκυκλο για δοκιμαστική βόλτα.
Σύμφωνα με τον παθόντα, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, η μοτοσικλέτα παρουσίασε βλάβη, την οποία αποκατέστησε και επέστρεψε μετά από ώρα για να παραδώσει το όχημα.
Κατά την επιστροφή του στο σημείο συνάντησης με τον πωλητή, ο τελευταίος τον περίμενε με ακόμα έξι άτομα, οι οποίοι του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, ενώ ο 25χρονος τραυμάτισε τον 34χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο.
Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα ο 25χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαχαίρωσαν 34χρονο στο Χαλάνδρι και του άρπαξαν κινητό και λεφτά
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στο Καματερό
13:12
Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ - Έρχεται ταινία με τον σκηνοθέτη του «Wonka»
13:05
Η ληστεία των Χριστουγέννων: Πώς τέσσερις φοιτητές «έκλεψαν» την ψυχή της Σκωτίας
12:56
Τσιάρας σε αγρότες: Ο διάλογος πράξη ευθύνης και όχι υποχώρηση - Μπλόκα και πείσματα δεν ωφελούν (vid)
12:47