ΕΛΛΑΔΑ

Αγ. Παντελεήμονας:Τι είπε η 32χρονη για τον εφιάλτη που έζησε – Πρόσφατα αποφυλακισμένος ο Αιγύπτιος

Αγ. Παντελεήμονας:Τι είπε η 32χρονη για τον εφιάλτη που έζησε – Πρόσφατα αποφυλακισμένος ο Αιγύπτιος
Ο δράστης απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα παιδιά του θύματος, εάν επιχειρήσει να αποδράσει ή φωνάξει για βοήθεια ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σωματικά ένα ράκος εμφανίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Παντελεήμονα η 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και άρχισε να τους περιγράφει πώς για τρεις ημέρες ένας Αιγύπτιος την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του, την κακοποιούσε σεξουαλικά και μάλιστα απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα παιδιά της εάν τολμούσε να αποδράσει από τη «φυλακή» του διαμερίσματός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας Αιγύπτιος ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα και γνώριζε από το παρελθόν το 32χρονο θύμα του.

Όταν την είδε στον Άγιο Παντελεήμονα, την άρπαξε με τη βία και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου σύμφωνα με τις περιγραφές της γυναίκας δεν δίσταζε να την κακοποιεί καθημερινά και δεν δίσταζε επίσης να λέει πώς θα σκοτώσει τα παιδιά της εάν αρχίσει να καλεί σε βοήθεια.

Η γυναίκα κατάφερε χθες το πρωί να δραπετεύσει και να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια.

Οι αστυνομικοί άρχισαν μέσα από τα στοιχεία του Αλλοδαπών να ψάχνουν φωτογραφία του Αιγύπτιου και ξεκίνησαν περιπολίες στην περιοχή, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν.

Τελικά, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του, συνέλαβαν τον 35χρονο Αιγύπτιο και τον οδήγησαν στο τμήμα της περιοχής.

Η γυναίκα κατέθεσε όλα όσα έζησε τις τελευταίες τρεις ημέρες ενώ ιατροδικαστής θα εξετάσει και το θύμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ