ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 15χρονου: Ελεύθερη η 14χρονη μετά την απολογία της

Βιασμός 15χρονου: Ελεύθερη η 14χρονη μετά την απολογία της
Η 14χρονη έχει κατονομαστεί από τον 15χρονο που βιάστηκε από συνομίλικά του παιδιά, πως ήταν παρούσα και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ελεύθερη με τον όρο της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκε μετά την απολογία της η 14χρονη που κατηγορείται στη νοσηρή υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου αγοριού στο Ίλιον.

«Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα με το οποίο προσπαθούμε να αποσείσουμε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες.

»Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα.

»Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» δήλωσε ο δικηγόρος της, Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Η ανήλικη έχει κατονομαστεί από το 15χρονο θύμα του ομαδικού βιασμού ότι ήταν παρούσα και παρακολουθούσε ένα από τα περιστατικά σκληρής κακοποίησής του. Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα φέρεται να διατηρεί και σχέση με έναν εκ των ανηλίκων που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, έχουν απολογηθεί εννέα νεαροί.

Έξι ανήλικοι ηλικίας 15 με 17 ετών έχουν οδηγηθεί στις φυλακές ενώ δύο αγόρια και η 14χρονη έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ