ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΕΦ στηρίζει την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» - Έδωσε πάνω από 51.000 μερίδες φαγητού

Η ΠΕΦ στηρίζει την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» - Έδωσε πάνω από 51.000 μερίδες φαγητού
Φέτος συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 3 τόνοι τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΦ

Τις δυνάμεις της για πέμπτη συνεχή χρονιά με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ενώνει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Ένωσης και διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε βασικά αγαθά στα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η δράση «Food Drive» της ΠΕΦ έχει ως στόχο την εξασφάλιση βασικών αγαθών για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Άλλωστε η εξασφάλιση της πρόσβασης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα αγαθά αποτελεί για την εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου υπέρτατο στόχο και αδιαπραγμάτευτη αρχή.

FOOD-DRIVE_-----.jpg
Φέτος συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 3 τόνοι τροφίμωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΦ

Η ανταπόκριση των εργαζομένων των εταιρειών-Μελών της ΠΕΦ ήταν και φέτος συγκινητική. Με σεβασμό στο συνάνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης συγκεντρώνονται κάθε χρόνο αγαθά ζωτικής σημασίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη για την ενίσχυση των φορέων παιδικής προστασίας και φιλανθρωπικών σωματείων που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Φέτος συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 3 τόνοι τροφίμων, οι οποίοι εξασφαλίζουν πάνω από 51.000 μερίδες φαγητού για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Σχολιάζοντας τη δράση της ΠΕΦ η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, δήλωσε: «Είναι η πέμπτη χρονιά που έχουμε στο πλάι μας την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στη δράση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για φορείς παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με την υποστήριξη της ΠΕΦ μπορούμε να συνεχίσουμε τα προγράμματά μας ώστε να βοηθάμε όλο και περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα».

------.-.jpg
Είναι η πέμπτη χρονιά που έχουμε στο πλάι μας την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ανέφερε η κα ΜαρτίνουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΦ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων τόνισε: «Η ΠΕΦ και οι εταιρείες – Μέλη της θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη. Η κοινωνία μας διέρχεται μια ακόμα κρίση και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα συνεχίσει να δρα ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος με στόχο τη διασφάλιση πρόσβασης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα αγαθά».

Η ΠΕΦ και οι εταιρείες – Μέλη της θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, δήλωσε ο κ. ΤρύφωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΦ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ