ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα για το Mega

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα για το Mega

Κατεπείγουσα σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, μετά από παρέμβαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών, για τα προβλήματα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Στην παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, η οποία έγινε δεκτή από το υπουργείο Εργασίας, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «έχουν περάσει ήδη 14 ημέρες από την ημέρα που οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας δεσμεύτηκαν ενώπιόν σας για συγκεκριμένες ενέργειες, και εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να μην γνωρίζουμε αν προέβησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και η βιωσιμότητα της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν και παραμένουν απλήρωτοι για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, σε κλίμα πλήρους ανασφάλειας και σύγχυσης για το μέλλον του σταθμού και το δικό τους».

Σημειώνεται πως η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει εικοσιτετράωρες απεργίες από τις 06:00 του Σαββάτου 4 Ιουνίου έως τις 06:00 της Κυριακής 5 Ιουνίου και από τις 06:00 της Κυριακής έως τις 06:00 της Δευτέρας 6 Ιουνίου. Οι τεχνικοί από την πλευρά τους πραγματοποιούν τετράωρες στάσεις εργασίας σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, αύριο Σάββατο 4 Ιουνίου και Κυριακή 5 Ιουνίου 18:00 – 22:00.

Διαβάστε ακόμα:

«Στοπ» των τεχνικών στο κεντρικό δελτίο του Mega

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ