ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 47χρονου που καταζητούνταν για εγκληματικές δράσεις σε όλη τη χώρα

Σύλληψη 47χρονου που καταζητούνταν για εγκληματικές δράσεις σε όλη τη χώρα
Ο συλληφθείς έχει ήδη οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μαζί με δύο συνεργούς συνελήφθη επ' αυτοφώρω ένας 47χρονος για διάρρηξη στην Αρτέμιδακαι όπως προέκυψε αναζητούνταν ήδη από την Αστυνομία για τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για εγκληματικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η σύλληψη του δράστη, έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (12/1), και σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τη δακτυλοσκοπική εξέταση του, προέκυψε ότι είναι και φυγόδικος και φυγόποινος.

Τα εντάλματα σύλληψης και οι καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του

  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόδραση κρατουμένου και κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, τελεσθείσες κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αμαλιάδας για περιπτώσεις κλοπών κατ' εξακολούθηση από άτομα που οργανώθηκαν για το σκοπό αυτό.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (7) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018 στη Λαμία.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (38) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2017 στο 'Αργος.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (18) μηνών για κλοπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ