Ιωάννινα: Συνελήφθη 75χρονος συνταξιούχος για διακίνηση ναρκωτικών
Ανανεώθηκε:
Άνδρες της δίωξης ναρκωτικών, συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης (17/1) στην περιοχή των Ιωαννίνων 75χρονο συνταξιούχο, για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του τριάντα κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συλληφθέντα με το αυτοκίνητο του στο Κρυονέρι Πωγωνίου και τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο αποκαλύφθηκαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στις οποίες είχε τοποθετήσει 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 30 κιλών και 350 γραμμαρίων. Ο 75χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 16.300 ευρώ και ένα κυνηγητικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
Σε βάρος του συνταξιούχου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξαρθρώθηκε καρτέλ ναρκωτικών: Βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης - Πέντε συλλήψεις
Αττική: Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στα νότια προάστια
SPONSORED
Πέθανε σε ηλικία 104 ετών ο κορυφαίος Γάλλος κοινωνιολόγος και φιλόσοφος Εντγκάρ Μορέν
13:16
Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 38χρονο που σκότωσε τον πρώην πεθερό του
13:06
Κρήτη: Απολογούνται η 25χρονη και ο σύντροφος της για την κακοποίηση του 3,5 ετών παιδιού της
12:57
Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και διόδια
12:47