ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη – μαμούθ στην Κηφισιά: Άνοιξαν με τροχό δύο χρηματοκιβώτια - Έκλεψαν πάνω από 1.000 λίρες

Διάρρηξη – μαμούθ στην Κηφισιά: Άνοιξαν με τροχό δύο χρηματοκιβώτια - Έκλεψαν πάνω από 1.000 λίρες
Έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας και χρυσές λίρες (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Διάρρηξη - μαμούθ σε δύο χρηματοκιβώτια στα οποία μάλιστα οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν ακόμη και τροχό για να τα παραβιάσουν σημειώθηκε σε μονοκατοικία που διαμένει επιχειρηματίας στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι δράστες, αφού παραβίασαν μια βοηθητική πόρτα στη μονοκατοικία της επιχειρηματία, κατάφεραν να απομονώσουν το σύστημα ασφαλείας και να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ερευνώντας όλους τους χώρους, εντόπισαν τα δύο χρηματοκιβώτια.

Αμέσως μετά, κατάφεραν -το πιθανότερο με τροχό ή άλλα διαρρηκτικά εργαλεία- να κόψουν τις πόρτες των χρηματοκιβωτίων και να αρπάξουν ένα μικρό θησαυρό που περιείχαν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας, καθώς επίσης και για μεγάλο αριθμό από χρυσές λίρες, που μπορεί να ξεπερνούν και τις 1.000.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία έλειπε και ενημερώθηκε για την κινηματογραφική διάρρηξη, κατήγγειλε το περιστατικό και στο σημείο έφτασε κλιμάκιο από το τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς, το οποίο ερευνά και την υπόθεση.

Έχουν ληφθεί δείγματα DNA και αποτυπώματα από το σημείο που εισέβαλαν οι δράστες ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση -για αυτό άλλωστε και έκαναν τη διάρρηξη προετοιμασμένοι, έχοντας μαζί τους τα κατάλληλα εργαλεία, για να παραβιάσουν τις πόρτες από τα δύο χρηματοκιβώτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ