ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για την εξαφανισμένη 44χρονη στη Ρόδο: «Είχε μπλέξει με έναν παπά» λέει ο πατέρας της

Αγωνία για την εξαφανισμένη 44χρονη στη Ρόδο: «Είχε μπλέξει με έναν παπά» λέει ο πατέρας της
Ο κτήτορας της μονής που την φιλοξενούσε δήλωσε ότι είχε οικογενειακά προβλήματα IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε δηλώσεις για τους λόγους της εξαφάνισής της προχώρησαν ο πατέρας και ο σύζυγος της 44χρονης από τη Ρόδο η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα (16/1), δίνοντας ο καθένας τη δική του εκδοχή.

Ειδικότερα, ενώ οι προσπάθειες της πυροσβεστικής και των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό της αγνοούμενης κλιμακώνονται, σύμφωνα με την rodiaki.gr οι αρμόδιες αρχές προβληματίζονται αναφορικά με το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος από την 44χρονη που να αποδεικνύει ότι η ίδια βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό της και το εγκατέλειψε.

Οι δύο άνδρες, σε συνέντευξη που παραχώρησαν σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR έκαναν έκκληση να επιστρέψει στη συζυγική στέγη.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο κτήτορας της μόνης στην οποία φέρεται να έβρισκε καταφύγιο η γυναίκα, ισχυρίζεται ότι η 44χρονη είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Τι δήλωσε ο πατέρας της

Ο πατέρας της αγνοούμενης δήλωσε ότι «είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει», ενώ έκανε έκκληση να γυρίσει σπίτι της.

Αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματαrodiaki.gr

Τί δήλωσε ο σύζυγός της

Ο σύζυγός της 44χρονης μίλησε στην εκπομπή και απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν για τον εντοπισμό της.

Υποστήριξε ακόμα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «είχε φύγει και άλλες φορές από το σπίτι, όμως μετά επέστρεφε και είχε ανοιχτό το κινητό της, επικοινωνούσε», ενώ δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ιερώμενο και μοναστήρι ή το εάν είχαν οικογενειακά προβλήματα.

«Είχε προβλήματα στο γάμο της»

Ο κτήτορας της Μονής όπου φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη τοποθετήθηκε επίσης στην εν λόγω εκπομπή, αναφέροντας πως η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και ότι συχνά είχε εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε «την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξανά δείτε».

Η ανακοίνωση του SILVER ALERT:

«Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης από τη Ρόδο. Η Ελένη Ευθυμίου, 44 ετών, την 16/01/23 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι. Έχει μαλλιά μαύρα με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 18/01/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σημειώνεται ότι, οι διωκτικές αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε ότι αφορά την εξαφάνιση της 44χρονης από τη Ρόδο. Αρχικά, είχαν αναφερθεί πληροφορίες για το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, αλλά μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ