ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομία για Κολλέγιο Αθηνών: Κανένα επεισόδιο, επίσκεψη μαθητών για να συναντήσουν φίλους

Αστυνομία για Κολλέγιο Αθηνών: Κανένα επεισόδιο, επίσκεψη μαθητών για να συναντήσουν φίλους
Η κεντρική είσοδος του Κολλεγίου Αθηνών ΙΝΤΙΜΕ

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση του Κολλεγίου Αθηνών που την Πέμπτη (19/1) προκλήθηκε αναστάτωση. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει πώς δεν προκλήθηκε το παραμικρό επεισόδιο, και δεν καταγράφηκε διάπραξη αδικημάτων.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως, δύο ανήλικοι μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του Κολλεγίου Αθηνών «με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό». Αρχικά, το περιστατικό ανέφερε πως υπήρξε εισβολή ανηλίκων και επίθεση με μαχαίρι.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας:

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθησαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ