Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του γείτονα του
Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας άνδρας όταν έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε θανάσιμα, σε ένα χωριό του Ηρακλείου Κρήτης.
Το άψυχο σώμα του 68χρονου εντόπισε η σύζυγος του σε αυλή γειτονικού σπιτιού, το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου cretapost.gr, αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Όπως διαπιστώθηκε, ο άτυχος 68χρονος φαίνεται πως έπεσε από ύψος δύο μέτρων και κατέληξε στη γειτονική αυλή.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεοδωρικάκος: Διαρκής ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στις γειτονιές της Αττικής
ΚΟΣΜΟΣ
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε - Όρμησε από 50 μέτρα μακριά»
07:12
ΚΟΣΜΟΣ