ΕΛΛΑΔΑ

Στα λευκά τα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας: Άναψαν μηχανές τα εκχιονιστικά

Στα λευκά τα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας: Άναψαν μηχανές τα εκχιονιστικά
Στα λευκά ντύθηκε και η ορεινή Ναυπακτία, με αποχιονισμούς να εκτελούνται ήδη από μηχανήματα της Περιφέρειας agriniopress.gr

Με πυκνό χιόνι έχουν «στρωθεί» τα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας, με την κακοκαιρία τις τελευταίες ώρες να έχει δημιουργήσει ένα άκρως χειμερινό σκηνικό στα όρια Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας.

Στα λευκά ντύθηκε και η ορεινή Ναυπακτία, με αποχιονισμούς να εκτελούνται ήδη από μηχανήματα της Περιφέρειας, χωρίς σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr να υπάρχει αναφορά για προβλήματα από τη χιονόπτωση μέχρι στιγμής.

«Με την κίνηση 12 εκχιονιστικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, από νωρίς σήμερα το πρωί επεμβαίνουμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τις έντονες βροχοπτώσεις και χιονόπτωσεις. Η χθεσινή διακοπή κυκλοφορίας στα Σβερωνέικα αποκαταστάθηκε, ενώ σήμερα το πρώι από πτώση βράχου έχουμε διακοπή κυκλοφορίας στα Αραποκέφαλα (ΕΟΔ Προυσού – Αιτωλοακαρανίας). Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν. Συνιστώ προσοχή στις μετακινήσεις», υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός.

Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στην Επ. Οδ. Καλλιθέας -Προυσού από το 14ο χλμ στην Αγία Παρασκευή έως τα Αραποκέφαλα, στα όρια των δύο νομών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ