ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το απειλητικό email που εστάλη για «βόμβες» σε Ελευθέριος Βενιζέλος και νοσοκομεία

Αυτό είναι το απειλητικό email που εστάλη για «βόμβες» σε Ελευθέριος Βενιζέλος και νοσοκομεία
Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (27/1) σήμανε νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στο Ελευθέριος Βενιζέλος και νοσοκομεία INTIME

«Τούρκοι εθνικιστές» έστειλαν τα νέα απειλητικά email για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε νοσοκομεία, όπως φαίνεται από ένα από αυτά που είδε το φως της δημοσιότητας. 

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές. Έχουμε τοποθετήσει νάρκη στο αεροδρόμιό σας. Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελένη και θα εγκαθιδρύσουμε το νόμο της Σαρίας», ανέφερε μεταξύ άλλων το ένα εκ των τριών email.

Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (27/1) σήμανε νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στο Ελευθέριος Βενιζέλος και νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν τρία email, με το πρώτο να αναφέρει πως έχουν τοποθετηθεί «νάρκες» στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Παίδων, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός και Γεννηματάς.

Το δεύτερο email μιλούσε για «νάρκη» στο Ελευθέριος Βενιζέλος και το τρίτο «στην Εκκλησία».

Ωστόσο, μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ δεν προέκυψε κάτι ύποπτο.

Οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον αποστολέα, για να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Αντίστοιχο περιστατικό είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί και τις περασμένες ημέρες, όταν εστάλησαν και πάλι email για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στο Ελευθέριος Βενιζέλος και έξι νοσοκομεία.

O φαρσέρ συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ