ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έλληνας από τον Καναδά ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στο φαράγγι

Κρήτη: Έλληνας από τον Καναδά ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στο φαράγγι
Ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο φαράγγι με την πυροσβεστική να στήνει τεράστια επιχείρηση για την ανάσυρσή του Intime (Φωτογραφία αρχείου)

Σε έναν 44χρονο Ελληνοκαναδό ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε φαράγγι της Κρήτης, κάτω από τη γέφυρα της Αράδαινας. Πυροσβέστες και αστυνομικοί ανέσυραν το πτώμα του άτυχου άνδρα και το παρέδωσαν στο ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ο 44χρονος είχε μεταβεί στην Κρήτη μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του. Δίπλα στη γέφυρα βρέθηκε το αυτοκίνητό του με προσωρινή πινακίδα τελωνείου Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της πυροσβεστικής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν μπουκάλια με αλκοόλ.

Ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο φαράγγι με την πυροσβεστική να στήνει τεράστια επιχείρηση για την ανάσυρσή του. Εξετάζεται αν ο 44χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα προκύψουν από την νεκροψία - νεκροτομή.

neakriti.gr

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας τουρίστας εντόπισε τον άτυχο άνδρα κάτω από τη μεταλλική γέφυρα και ειδοποίησε τις Αρχές μέσω του «112» της Πολιτικής Προστασίας.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικότερα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης Σφακίων, τον Αστυνομικό Σταθμό Σφακίων και την Π.Υ. Βρυσών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ