ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 84χρονος έδειρε και τραβούσε από τα μαλλιά τη νύφη του στο κέντρο της πόλης

Βόλος: 84χρονος έδειρε και τραβούσε από τα μαλλιά τη νύφη του στο κέντρο της πόλης
Μόλις του ζήτησε τα κλειδιά του μαγαζιού, εκείνος θύμωσε και διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά ενώ στη συνέχεια ο καυγάς είχε και ξύλο ΙΝΤΙΜΕ

Στο κέντρο της πλατείας του Βόλου84χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε την 53χρονη νύφη του, έξω από το κατάστημά του για οικονομικές διαφορές.

Έπειτα από το συμβάν η 53χρονη υπέβαλλε μήνυση εναντίον του λέγοντας ότι στον διαπληκτισμό πάνω της έσκισε το μπουφάν και την τραβούσε από τα μαλλιά, και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ώστε να απολογηθεί σύμφωνα με την ERT.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης (31/10) στην οδό Δημητριάδος, μπροστά σε περαστικούς και αρκετό κόσμο.

Ο ηλικιωμένος και η νύφη του φέρεται να έχουν οικονομικές διαφορές, και παρότι μοίρασε την περιουσία στα παιδιά του το συγκεκριμένο κατάστημα που στέγαζε την επιχείρησή του, είχε υποσχεθεί ότι θα το έδινε στη νύφη του όταν συνταξιοδοτούνταν.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και η νύφη του χθες με εξουσιοδότηση του συζύγου της περίμενε τον πεθερό της έξω από το κατάστημα στις 8:30 π.μ. και του ζήτησε τα κλειδιά.

Εκείνος θύμωσε και διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά ενώ στη συνέχεια ο καυγάς είχε και ξύλο. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ ο 84χρονος είπε στον εισαγγελέα ότι δεν ζει με τα παιδιά του, αλλά μόνος του, φροντίζοντας τον εαυτό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ