ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η Εθνική οδός στην Καλυφτάκη - Έκλεισε στις Ράχες Φθιώτιδας

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η Εθνική οδός στην Καλυφτάκη - Έκλεισε στις Ράχες Φθιώτιδας
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και στα δύο ρεύματα EUROKINISSI / ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Καλυφτάκη μέχρι τον Κόμβο Οινοφύτων που είχε διακοπεί νωρίτερα την Κυριακή και στα δύο ρεύματα, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Εξάλλου, πριν από λίγο η Aστυνομία απαγόρευσε την κίνηση όλων των οχημάτων από τη Λαμία προς την Αθήνα κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tvstar.gr, η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών προχώρησε σε προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις Ράχες Φθιώτιδας μέχρι και το Κάστρο Βοιωτίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός με ανακοίνωση της προς τα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρει ότι θα υπάρχει και νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Τροχαίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας επίσης, η κυκλοφορία οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Πυλοστόμου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σελίνια έως την περιοχή Κακή Βίγλα στη Σαλαμίνα.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, η τροχαία έχει διακόψει επίσης την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης (λ. Διονύσου) από το ύψος του ΓΣΝΑ 414 έως την περιοχή της Ανατολής στη Νέα Μάκρη.

Κλειστή είναι και η οδός Αναστάσεως στου Παπάγου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής προς Υμηττό.

Κλειστή και η Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, από το ύψος της Κατεχάκη προς τον Υμηττό.

Κλειστή η επαρχιακή οδός Τατοΐου - Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης,

Δείτε εδώ την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ