ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σχιστού

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σχιστού
Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στη Λ. Σχισχού από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Σχιστού, που είχε διακοπεί νωρίτερα την Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στη Λ. Σχισχού από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Άνοιξε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό

Κανονικά διεξάξεται μέχρι στιγμής και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική οδό που είχε διακοπεί νωρίτερα, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία άνοιξε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Όπως ενημέρωσε, εξάλλου η παραχωρησιούχος εταιρεία, η Αττική Οδός είναι ανοικτή σε όλο το μήκος της από τις 19:00 της Κυριακής. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ρίψεις αλατιού σε συγκεκριμένα τμήματα του δρόμου, έτσι ώστε να μην προκληθούν νέα προβλήματα.

Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική οδός

Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ωστόσο θα παραμείνει ανοιχή μέχρι και τις 23.00 της 5ης Φεβρουαρίου 2023, καθώς από την ώρα εκείνη, θα απαγορευτεί εκ νέου και δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ, παρακαλεί τους οδηγούς οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα συγκεκριμένα οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.