Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σχιστού
Ανανεώθηκε:
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Σχιστού, που είχε διακοπεί νωρίτερα την Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στη Λ. Σχισχού από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Άνοιξε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό
Κανονικά διεξάξεται μέχρι στιγμής και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική οδό που είχε διακοπεί νωρίτερα, λόγω της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία άνοιξε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.
Όπως ενημέρωσε, εξάλλου η παραχωρησιούχος εταιρεία, η Αττική Οδός είναι ανοικτή σε όλο το μήκος της από τις 19:00 της Κυριακής. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ρίψεις αλατιού σε συγκεκριμένα τμήματα του δρόμου, έτσι ώστε να μην προκληθούν νέα προβλήματα.
Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική οδός
Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ωστόσο θα παραμείνει ανοιχή μέχρι και τις 23.00 της 5ης Φεβρουαρίου 2023, καθώς από την ώρα εκείνη, θα απαγορευτεί εκ νέου και δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η ΕΛ.ΑΣ, παρακαλεί τους οδηγούς οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα συγκεκριμένα οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έτσι θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική οδός στην Καλυφτάκη έως Οινόφυτα
Στην Οικονομική Αστυνομία γνωστοί τραγουδιστές για την υπόθεση Καμπούρη - Τι κατέθεσαν
11:03
Περίπου 1.500 λιγότερα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε μια χρονιά
10:57
Η καταγγελία που ξεσκέπασε τον Καμπούρη: Εργαζόμενη έπαιρνε 600 ευρώ, της δήλωνε 20.000 ετησίως
10:53
Η Ουάσινγκτον ζητά επισήμως «περισσότερες πληροφορίες» από τη Ρωσία για το κρούσμα πανώλης
10:45