ΕΛΛΑΔΑ

Μονά-ζυγά και συνολικά κέρδη μέχρι και 2.100.000 ευρώ στην αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

Μονά-ζυγά και συνολικά κέρδη μέχρι και 2.100.000 ευρώ στην αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που μοιράζει μέχρι και 2.100.000 ευρώ. Οι παίκτες έχουν 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Οι λαχνοί του Λαϊκού Λαχείου για την αυριανή 6η κλήρωση της χρονιάς είναι διαθέσιμοι σε λαχειοπώλες και καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και αύριο 7 Φεβρουαρίου, η εβδομαδιαία κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το Λαϊκό Λαχείο στο «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς στο κινητό τους, για να δουν αν κέρδισαν. Παράλληλα, κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι μαζί με προνόμια και δώρα.

Για το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή OPAP Store App, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα opap.gr ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Περισσότερα από 6.000.000 ευρώ τον Ιανουάριο

Το Λαϊκό Λαχείο έκανε ποδαρικό στη νέα χρονιά μοιράζοντας περισσότερα από 6.000.000 ευρώ μέσα στον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, στις πέντε κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα, το παιχνίδι διένειμε συνολικά 6.012.840 ευρώ στους τυχερούς παίκτες. Ανάμεσα τους ήταν ο τυχερός Τριδύμου στην Πάτρα που κέρδισε συνολικά 657.300 ευρώ στην 2η κλήρωση, ενώ στο Αγρίνιο βρέθηκαν ο πρώτος και ο τρίτος Λαχνός Τριδύμου της 4ης κλήρωσης, με συνολικά κέρδη 250.000 και 25.000 ευρώ, αντίστοιχα. Επίσης, βρέθηκαν 9 τυχεροί, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι κέρδισαν από 15.000 ευρώ ο καθένας, ενώ εκατοντάδες άλλοι κέρδισαν έπαθλα έως και 5.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ