Κακοκαιρία: Νέα επιδείνωση σε Βόλο και Πήλιο - Κλειστά σχολεία και δικαστήρια
Νέα επιδείνωση του καιρού στον Βόλο και το Πήλιο, με έντονη χιονόπτωση τόσο στα πεδινά όσο και στα ορεινά με το χιόνι να πέφτει ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.
Η χιονόπτωση άρχισε λίγο μετά τις 22.30 της Τρίτης και όσο περνά η ώρα γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με αποτέλεσμα να καλυφθούν αυτοκίνητα, κτίρια και πάρκα και η χιονόστρωση να φτάνει και πάλι ως τη θάλασσα.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και σε όλο το Πήλιο με αποτέλεσμα με χιόνι να έχουν καλυφθεί και οι δρόμοι των βορείων προαστίων του Βόλου και τα αυτοκίνητα που κινούνται να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Τα σχολεία όλων των βαθμίδων , όπως και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και στους δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθου με αποφάσεις των δημάρχων.
Στον Βόλο δεν θα λειτουργήσουν και θα είναι κλειστές σήμερα όλες οι δικαστικές υπηρεσίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα η «Μπάρμπαρα» - Η επικαιροποίηση της ΕΜΥ
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια δρομολόγια τρένων ακυρώνονται την Τετάρτη
Κραν Μοντανά: Νεαρός Ιταλός γκόλφερ το πρώτο θύμα που ταυτοποιήθηκε - Διασκέδαζε στο μπαρ μαζί με τους φίλους του
11:35
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο - Συνελήφθη ο γιός του
11:24
Οι μεγάλες επιστροφές και τα «στοιχήματα»: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
11:15
Προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: «Θα σπεύσουμε να σώσουμε τους διαδηλωτές αν χρησιμοποιήσετε βία»
11:05