Κακοκαιρία: Ανοιχτή και για τα βαρέα οχήματα η Αθηνών - Λαμίας
Επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα.
Νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας, είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από το ύψος της Καλυφτάκη έως τα όρια του νομού Αττικής.
Την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, τη Δυτική περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού και την περιφερειακή Αιγάλεω, ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΛΑΣ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛΑΣ αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων καθ' όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού και της περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο.
ΧΡΗΜΑ
Εκτοξεύτηκαν τα στεγαστικά δάνεια - Διψήφια άνοδος στην καταναλωτική πίστη το 2025
09:38
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το Starray EM-i είναι το καινούργιο plug-in υβριδικό της Geely
09:28
ΚΟΣΜΟΣ
Λωρίδα της Γάζας: Εννέα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Ανάμεσα τους τρία παιδιά
09:28
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 26χρονος καταγγέλθηκε για βιασμό 15χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Τραβούσε βίντεο
09:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ