ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού θα μείνουν κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού θα μείνουν κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη
Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη (9/2) τα σχολεία σε ορισμένες περιοχές της χώρας CNN Greece

Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία της χώρας και την Πέμπτη (9/2) σε ορισμένες περιοχές, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που συνεχίζει να «χτυπά» με ακραία καιρικά φαινόμενα και σφοδρές χιονοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, την ώρα που αναμένονται οι αποφάσεις για την Αττική, κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εύβοια και την Σκύρο.

Στη Φθιώτιδα δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Στυλίδας.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Δεν θα λειτουργήσουν ακόμα οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης και οι Δημοτικές Φιλαρμονικές του Δήμου Λοκρών.

Στον δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ Κοινότητας Αμφίκλειας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Επίσης ανακοινώθηκε η λειτουργία από τις 10:00 π.μ, των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικών Σταθμών των Κοινοτήτων Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Κρήτη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου.

Τέλος δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Αλμυρού, στον Βόλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ