ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Μαθητής δημοτικού κινδύνεψε να πνιγεί τρώγοντας πρωινό στο σχολείο

Καβάλα: Μαθητής δημοτικού κινδύνεψε να πνιγεί τρώγοντας πρωινό στο σχολείο
Όλα συνέβησαν την ώρα του διαλείμματος των μαθημάτων, όταν το παιδί, μαθητής της Β' τάξης δημοτικού την ώρα που έτρωγε, ξαφνικά άρχισε να πνίγεται και κατέρρευσε ΙΝΤΙΜΕ

Στιγμές αγωνίας βίωσαν μαθητές και δάσκαλοι σε δημοτικό σχολείο της Καβάλας, όταν μαθητής κατέρρευσε την ώρα που έτρωγε το πρωινό του. Άμεσα, δασκάλα και σχολική νοσηλεύτρια έσπευσαν και κατάφεραν να σώσουν το παιδί.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, μία μπουκιά φαγητού παραλίγο να στερήσει τη ζωή από τον μικρό μαθητή, ο οποίος σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία της δασκάλας και της σχολικής νοσηλεύτριας.

Όλα συνέβησαν την ώρα του διαλείμματος των μαθημάτων, όταν το παιδί, μαθητής της Β' τάξης δημοτικού την ώρα που έτρωγε, ξαφνικά άρχισε να πνίγεται και κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν η δασκάλα και η σχολική νοσηλεύτρια και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ώστε να βοηθήσουν το παιδί.

Η δασκάλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πιο βασικό είναι πως υπήρχε νοσοκόμα στο σχολείο και βοήθησε πάρα πολύ. Το παιδί είχε κοκκινίσει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Του έκανα μια λαβή για να βγάλει το φαγητό και κάλεσα αμέσως την νοσηλεύτρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ