ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Όπλο, φυσίγγια και ναρκωτικά στην κατοχή του 35χρονου

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Όπλο, φυσίγγια και ναρκωτικά στην κατοχή του 35χρονου
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σύλληψης του 35χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Όπλο και φυσίγγια, αλλά και ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου, ο οποίος την Τρίτη (14/2) άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και ένα πολίτη, στην περιοχή Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου της Κρήτης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σύλληψης του 35χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δέχτηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών και ενός πολίτη, ενώ στη συνέχεια, όπως σημειώνεται, ανταπέδωσαν τραυματίζοντας τον.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενεργεί την προανάκριση.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει ο δράστης ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του και όταν εντόπισαν μικροποσότητα κοκαΐνης στο όχημα ο 35χρονος δε δίστασε να πυροβολήσει σε βάρος των αστυνομικών. Σε βάρος του υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά χωρίς να τραυματίσουν τον άνδρα και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα. Πρόκειται για σεσημασμένο για υπόθεση ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές και για έντονα ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν και οδήγησαν στο νοσοκομείο τους τρεις αστυνομικούς οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν παράνομο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ