Αιγάλεω: Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη – Τι συνέβη
Ανανεώθηκε:
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο Αιγάλεω, με πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρχε διαρροή σε μια φιάλη.
Η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά από τις 7:30πμ της Παρασκευής (17/2), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγε να ανάψει το φως και από ο σπινθήρας που δημιουργήθηκε πυροδότησε την έκρηξη.
Δεύτερος τραυματίας είναι ένας πωλητής της λαϊκής αγοράς, που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή έξω από το εν λόγω κατάστημα.
Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο κατάστημα ενώ είναι ενδεικτικό ότι υλικά εκτοξεύτηκαν σε απόσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αιγάλεω: Έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου - Δύο τραυματίες
SPONSORED
Μυστήριο με εξαφάνιση κοσμημάτων αξίας άνω των 9,8 εκατ. ευρώ στη Κύπρο
22:26
Κύκλωμα στις Πολεοδομίες: Φωτογραφίες - ντοκουμέντα με την 50χρονη αρχηγό σε ώρα συναλλαγής
22:18
Σε πανελλαδική απεργία 17 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ: Ζητούν προσλήψεις και αυξήσεις
22:12
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από ένα εκατ. ευρώ
22:08