Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση μιας 17χρονης από τη Συρία
Εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου από την περιοχή της Κυψέλης, η 17χρονη Νταρίν Σεϊκ Μαχμούντ, συριακής καταγωγής. σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο Οργανισμός ενημερώθηκε σήμερα 17/02/2023 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της ανήλικης σε κίνδυνο.
Η Σεϊκ Μαχμούντ (επ) Νταρίν (ον) έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία για τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Apocalypse now (Trump edition)
07:45
Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν για εκεχειρία - Πτώση 15%
07:43
Osama Mobarez (EMGF): Θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ενεργειακών συστημάτων
07:42
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 80χρονη έχασε τη ζωή της - Το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες (vid)
07:40