Άλκης Καμπανός: Με κατάθεση αστυνομικού συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του
Με την κατάθεση μάρτυρα αστυνομικού συνεχίζεται για 10η μέρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, ύστερα από άγρια οπαδική επίθεση που δέχθηκαν στην περιοχή της Χαριλάου.
Πρόκειται για αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης που συμμετείχε στις έρευνες για τη σύλληψη των κατηγορουμένων. Είναι ο δέκατος κατά σειρά μάρτυρας στο σύνολο των 26 που περιλαμβάνονται στον σχετικό κατάλογο για την υπόθεση.
Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση είχαν εξεταστεί οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου το οποίο διήλθε τυχαία από το σημείο, την ώρα της φονικής επίθεσης. Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις που δέχθηκαν τόσο από το δικαστήριο όσο κι από τους παράγοντες της δίκης, οι δύο μάρτυρες (οδηγός και συνοδηγός) δεν ήταν σε θέση να εισφέρουν ουσιαστικά στοιχεία για την επίθεση, επικαλούμενοι άλλοτε την αδυναμία τους να θυμηθούν λεπτομέρειες κι άλλοτε την κακή οπτική επαφή που είχαν με τη σκηνή του εγκλήματος.
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση, το δικαστήριο θα διακόψει τη διαδικασία έως τις 2 Μαρτίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δίκη Άλκη Καμπανού - Συγκλονίζει η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα: Ακούγαμε βογκητά και φωνές
Δίκη Άλκη Καμπανού: Συνεχίζεται για 9η ημέρα - Σήμερα καταθέτουν οι μάρτυρες
Ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον Παγκρήτιο και τον «γκρέμισε» από την τετράδα
21:56
Βούλα: Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Καραμανλή λόγω συσσώρευσης υδάτων
21:49
Αναμοστρόβιλος «ξήλωσε» κολώνα φωτισμού και κεραμύδια στο Λαύριο - Μία τραυματίας
21:43
Φωτιά σε διώροφη κατοικία στην Άρτα: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένας άνδρας
21:36