ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι δύο ακόμη κατηγορούμενοι

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι δύο ακόμη κατηγορούμενοι
Οι συγκεκριμένοι, όπως και τέσσερις ακόμη, έλαβαν κλήσεις από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να απολογηθούν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμη  ακόμη δύο άνδρες, που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Οι δυο προφυλακισθέντες, καθώς και ακόμη τέσσερα άτομα έλαβαν κλήσεις από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να απολογηθούν έπειτα από την πέμπτη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε η ανήλικη στις αρχές, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπά τούς τους κακοποιητές της.

Μεταξύ των έξι είναι και ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι με τους σημερινούς προφυλακισθέντες έχουν πάρει το δρόμο προς τη φυλακή συνολικά 18 άτομα για την υπόθεση αυτή, ανάμεσα στα οποία είναι και η μητέρα της ανήλικης.

Σε συμπληρωματική απολογία καλείται ο Ηλίας Μίχος

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο βασικός κατηγορούμενος της δυσώδους υπόθεσης, Ηλίας Μίχος, καλείται σε συμπληρωματική απολογία στις αρχές Μαρτίου.

Ο ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση, προκειμένου να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις μετά τις νέες διώξεις και προφυλακίσεις, οι οποίες προέκυψαν από τις συνολικά πέντε καταθέσεις της ανήλικης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ