Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προφυλακίστηκε 27χρονος κατηγορούμενος
Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τετάρτη (22/2) ακόμη ένας κατηγορούμενος, 27 ετών για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.
Τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο κατονόμασε το κοριτσάκι στην πέμπτη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε στις αρχές. Ένας ακόμα κατηγορούμενος, 40 ετών, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη (28/2).
Αποτελεί τον όγδοο κατά σειρά που παίρνει το δρόμο της φυλακής από τους έντεκα τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε στα πρόσωπά τούς τους κακοποιητές της.
Σημειώνεται ότι, νωρίτερα την την ίδια ημέρα κρίθηκε προφυλακιστέος ακόμη ένας κατηγορούμενος στη δυσώδη αυτή υπόθεση, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 29χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από 24 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στις αποσκευές της
17:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για χρηματοδότηση της Χαμάς μέσω ανθρωπιστικής βοήθειας
17:22
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία μετά τη βύθιση τουριστικού πλοιαρίου (vid)
17:10
ΕΛΛΑΔΑ
«Πράσινο φως» για διάλογο από 18 μπλόκα αγροτών - Καλούν σε κοινή κάθοδο στις διαπραγματεύσεις (pics&vids)
16:59
ΚΟΣΜΟΣ