ΕΛΛΑΔΑ

Ματίνα Παγώνη: Τι είπε για το εάν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Ματίνα Παγώνη: Τι είπε για το εάν θα είναι υποψήφια στις εκλογές
«Είχα πει μόνο ότι αν ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι μπορεί να είμαι στην ομάδα και θέλει ο κόσμος να με ψηφίσει, βεβαίως θα βοηθήσω» είπε η Ματίνα Παγώνη ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Η Ματίνα Παγώνη, καλεσμένη στο MEGA, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με την ίδια να απαντάει μεταξύ άλλων: «Αφήστε τον άνθρωπο (σ.σ. τον πρωθυπουργό) να φτιάξει τα ψηφοδέλτια».

Δεδομένου ότι η ημερομηνία των εκλογών να έχει «κλειδώσει» για τον Απρίλιο και τα κομματικά επιτελεία να «τρέχουν» για να καταρτίσουν τα ψηφοδέλτιά τους, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχετικά με την υποψηφιότητά της, είπε:

«Έχω έξι μήνες να μιλήσω για τις εκλογές».

Για όσα έχουν ακουστεί για συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, σημείωσε:

«Αυτά που λέτε δεν ισχύουν, δεν ξέρω από πού βγήκαν, δε συζήτησα το Μαξίμου. Έχω ξεκαθαρίσει τις θέσεις μου από την αρχή. Έχω να συζητήσω για τις εκλογές εδώ και 6 μήνες. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για συμμετοχή μου».

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με εμένα. Είχα πει μόνο ότι αν ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι μπορεί να είμαι στην ομάδα και θέλει ο κόσμος να με ψηφίσει, βεβαίως θα βοηθήσω, αλλά εκεί είχαμε μείνει. Αφήστε τον άνθρωπο να φτιάξει τα ψηφοδέλτια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ