ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Αστυνομικοί κλήθηκαν για συμβάν ενδοοικογενειακής βίας και δέχτηκαν επίθεση από σκυλιά

Ημαθία: Αστυνομικοί κλήθηκαν για συμβάν ενδοοικογενειακής βίας και δέχτηκαν επίθεση από σκυλιά
Τρεις τραυματίες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και έπειτα στο Νοσοκομείο Βέροιας ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το Σάββατο (25/2) στην Ημαθία, όταν ένας πατέρας μαζί με τους γιους του έβαλαν τα σκυλιά τους να επιτεθούν σε αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν κληθεί το ίδιο πρωί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, όλα έγιναν περίπου στις 06:30 στον Σχοινά Ημαθίας. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση που δέχθηκε η Υπηρεσία τους και έφτασαν στο σπίτι, όπου αρχικά δέχθηκαν επίθεση από τον πατέρα και τους δύο του γιους, τους οποίους μάλιστα και συνέλαβαν.

Συνελήφθησαν πατέρας και γιοι

Μάλιστα, οι συλληφθέντες, δεν δίστασαν να βάλουν τα τέσσερα σκυλιά τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και έπειτα στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο πατέρας και οι δύο γιοί του συνελήφθησαν για βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, αλλά και εξύβριση, εις βάρος των αστυνομικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ