ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη κίνηση στις Εθνικές οδούς

Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη κίνηση στις Εθνικές οδούς
Στην Αττική οδό αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Λεωφόρου Πεντέλης έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης EUROKINISSI / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΑΡΧΕΙΟ)

Με αυξημένη κίνηση αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων στην Αττική από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (27/2).

Ειδικότερα, μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, χωρίς, ωστόσο να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην Αττική οδό αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Πεντέλης έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, αλλά και στους παραλιακούς οδικούς άξονες, ιδιαίτερα όμως στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 τo μεσημέρι 28.863 αυτοκίνητα έχουν επιστρέψει στην Αττική μέσω της Λεωφόρου Αθηνών- Λαμίας και 12.801 μέσω της Λεωφόρου Αθηνών- Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Να σημειωθεί πως, από τις 15:00 έως τις 21:00 στο ρεύμα εισόδου υφίσταται απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Στην Αττική οδό αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Πεντέλης έως και τον κόμβο της ΜεταμόρφωσηςGoogle Maps

ΔΗΜΟΦΙΛΗ