ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από ληστεία σε βενζινάδικα - Διέφυγαν οι ύποπτοι

Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από ληστεία σε βενζινάδικα - Διέφυγαν οι ύποπτοι
Το όχημα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και πλέον οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα intime/φωτοφραφία αρχείου

Αστυνομική καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/2) στο κέντρο της Αθήνας όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούσαν περιπολία στη λεωφόρο Κηφισού.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα το οποίο, όπως φάνηκε στον τερματικό απασχολούσε τις Αρχές, καθώς λίγο νωρίτερα είχε ταυτοποποιηθεί η εμπλοκή του σε δύο ένοπλες ληστείες που είχαν γίνει σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ομόνοιας, αλλά και στα Καμίνια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Αυτός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Βγήκε στην έξοδο της Εθνικής Οδού, εισήλθε κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Αχαρνών.

Απο το σημείο εκείνο ξεκίνησε καταδίωξη και κάποια στιγμή στη συμβολή με την οδό Βικέλα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ωστόσο ο οδηγός και οι σύλλογοι που ενδεχομένως υπήρχαν μαζί του είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Το όχημα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και πλέον οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα που έχουν αφήσει πίσω τους οι εμπλεκόμενοι στις δύο αυτές ληστείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ