ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρός ο 44χρονος που αγνοούνταν στην Κρήτη

Βρέθηκε νεκρός ο 44χρονος που αγνοούνταν στην Κρήτη
Νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου IN TIME (ΑΡΧΕΙΟ)

Μετά από δύο περίπου εβδομάδες ερευνών, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε το πρωί της Τετάρτης (1/3) σε απόμακρη παραλία τη σορό του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 16 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Γαζίου Κρήτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (1/3) περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος εντόπισε στην θάλασσα κοντά στον οικισμό «Θησέας», στην Παντάνασσα το άψυχο σώμα ενός άνδρα, το οποίο αφού απεγκλωβίστηκε, ταυτοποιήθηκε πως ήταν ο 44χρονος αγνοούμενος.

Στη συνέχεια, αφού οι τοπικές αρχές ειδοποίησαν την οικογένεια του άτυχου άνδρα, η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 44χρονου.

Επιχείρηση εντοπισμού είχε οργανώσει η Ελληνική Αστυνομία με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, από το Σάββατο (19/2), στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς νωρίτερα στην περιοχή είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του και μέσα τα κλειδιά και το κινητό του.

Σημειώνεται ότι, η οικογένεια του έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο σε ένα τροχαίο ατύχημα που προηγήθηκε, ο 44χρονος να τραυματίστηκε, να αποπροσανατολίστηκε και να κινδυνεύει η ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ