ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα συμπαράστασης του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία στα Τέμπη

Το μήνυμα συμπαράστασης του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία στα Τέμπη
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δείχνουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για την χώρα, όπου μεγάλωσαν, έτσι και σε αυτή την εθνική τραγωδία ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA

Η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη οδήγησε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους και βύθισε στο πένθος την Ελλάδα, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media για τις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση με μία καρδιά δίπλα στην ελληνική σημαία και παρέθεσε μία σειρά από στίχους, για να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα για την τραγωδία στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν.

Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ