Aύριο τα αποτελέσματα DNA για τον Μαυρίκο
Αναπάντητα παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάηκε το τζιπ Porsche Cayenne, της συζύγου του εκδότη της Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε ο εκδότης.
Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο καμένο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.
Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αύριο αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, αν και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.
Το απόγευμα η σύζυγος του εκδότη αναγνώρισε κάποια κοσμήματα που φορούσε ο αποθανών, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο.
Υπενθυμίζεται ότι το Porsche Cayenne, ανεφλέγη στις 14.50 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, μεταξύ των εξόδων Ηρακλείου και Εθνικής Οδού.
Όπως λένε οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο κινούνταν στο αριστερό ρεύμα και όπως φαίνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή άρχισε να επιβραδύνει και «έξυσε» το διαχωριστικό διάζωμα. Δευτερόλεπτα μετά τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο εκδότης πιθανόν δεν κατάφερα να βγει γιατί το όχημα είχε κολλήσει στο διάζωμα και δεν άνοιγε η πόρτα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί.
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57