ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων - «Να αναγνωρίσω τι; Μια στάχτη;…»

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων - «Να αναγνωρίσω τι; Μια στάχτη;…»
«Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων "έφυγε" ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου» ΙΝΤΙΜΕ

Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων για το δυστύχημα στα Τέμπη. Πόνος και οργή και ένα τεράστιο γιατί για την τραγωδία με θύματα δεκάδες νέα παιδιά. 

Οι νεκροί αυξάνονται συνεχώς από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ενώ οι ταυτοποιήσεις των σορών γίνονται με δείγματα DNA και την ίδια στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τον αριθμό των αγνοουμένων.

Τέμπη: «Είμαι με ηρεμιστικά»

Συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου δυστυχήματος στα Τέμπη ξεσπούν στο MEGA για την τραγωδία.

«Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων "έφυγε" ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πουν τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι».

«Να αναγνωρίσω τι; Μια στάχτη;…»

Η μαρτυρία της όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει την οικογένειά της, είναι συγκλονιστική. «Και που πήγαμε (σ.σ. στο νοσοκομείο), τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δε μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ