ΕΛΛΑΔΑ

Οργή συγγενών για την τραγωδία στα Τέμπη: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου»

Οργή συγγενών για την τραγωδία στα Τέμπη: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου»
«Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών. Είχε την ζωή μπροστά του», ξεσπά συγγενείς αγνοούμενου της τραγωδίας στα Τέμπη EUROKINISSI / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Δραματικές είναι οι στιγμές για τους συγγενείς των αγνοούμενων της τραγωδίας στα Τέμπη, οι οποίοι ζητούν οργισμένοι, απαντήσεις για τους δικούς τους ανθρώπους που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία.

«Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει κάνει κάτι γι αυτό. Νέα παιδιά. Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών. Είχε την ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν λέει τίποτα γι αυτό», αναφέρει νεαρός που δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για τους συγγενείς του που επέβαιναν στο τραίνο και αγνοούνται μετά το δυστύχημα.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, μέσα στο τρένο βρίσκονταν ο πατέρας και ο αδερφός του.

Ο ίδιος αναφέρει πως τόσο το εισιτήριο του αδερφού του όσο και του πατέρα του κλείστηκαν ηλεκτρονικά, ωστόσο μέχρι και σήμερα η εταιρία δεν τον έχει ενημερώσει σε ποιο βαγόνι κάθονταν.

«Έρχεται χθες εδώ ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας. Για ποιο λόγο; Να κάνουν τι; Να δώσουν εξηγήσεις σε ποιον; Σήμερα που είναι; Έφεραν την υφυπουργό Υγείας σήμερα; Να μου πει τι; Δεν μας έχει ενημερώσει κάνεις. Κανείς δεν μας έχει πει πόσα άτομα ήταν μέσα στο τρένο. Κανείς», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Ο αυτόματος τηλεφωνητής της εταιρίας μιλάει για το ασφαλέστερο ταξίδι στην Ελλάδα. Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομά μου και ακόμα δεν έχει πάρει κανείς τηλέφωνο πίσω».

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι και οι δύο είναι νεκροί αυτή την στιγμή. Έχω χάσει τον αδερφό μου. Έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό. Το γνωρίζω. Το θέμα είναι να γίνει κάτι για να μην υπάρξει ξανά κάτι τέτοιο».

Τονίζει πως δεν θέλει κάποιος να πάει να του δώσει στήριξη. «Θα στηριχθώ μόνος μου».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος και να πεθαίνουν τόσοι.

«Που είναι όλοι τους. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’όλα», καταλήγει ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ