Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές για «τα παιδιά που χάθηκαν» στα Τέμπη
Ανανεώθηκε:
Φοιτητικοί Σύλλογοι, μαθητές και μαθήτριες βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής (3/3) στους δρόμους για να διαδηλώσουν για τους νέους και τις νέες που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και να τους αποχαιρετήσουν.
Σε μια πορεία με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, με μαύρα μπαλόνια και με πανό με συνθήματα ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν.
«Για τα παιδιά στα Τέμπη. Για τις οικογένειές τους. Και για εμάς», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας. «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», αναφέρει πανό Φοιτητικών Συλλόγων.
Όταν η πορεία διαμαρτυρίας έφτασε έξω από τη Βουλή, οι συγκεντρωμένοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος.
Στη συνέχεια, το σώμα της πορείας κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού, που την καθιστούν υπόλογη για τις ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σε εξέλιξη η ταυτοποίηση των θυμάτων - 57 οι νεκροί
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκροτείται Ειδική Επιτροπή για τα αίτια της τραγωδίας
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Η συγκινητική κίνηση της Εμμανουηλίδου για τα θύματα των Τεμπών
SPONSORED
Άγ. Ανάργυροι: Φωτογραφίες από το σπίτι «τρώγλη» που ζούσε η πενταμελής οικογένεια
14:13
Πιερρακάκης στο Συνέδριο ΝΔ: «Σε έναν κόσμο αστάθειας η χώρα μας είναι νησίδα σταθερότητας»
14:02
Πανικός σε πτήση της American Airlines μετά από καπνό στην καμπίνα
13:54
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη έχουν «σκεπάσει» την Αθήνα - Πότε εξασθενεί το φαινόμενο
13:44