ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας αλλοδαπών που βασάνιζε τα θύματά της

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας αλλοδαπών που βασάνιζε τα θύματά της
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία πέντε αλλοδαπών, μελών συμμορίας που διέπραττε ληστείες ασκώντας βία ΑΠΕ ΜΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία πέντε αλλοδαπών, μελών συμμορίας που διέπραττε ληστείες ασκώντας βία στα θύματά της.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε Πακιστανών, μελών συμμορίας, που διέπραττε ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και εξαρθρώθηκε την 16-02-2023 από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της συμμορίας που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη των ως άνω εγκλημάτων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα διερευνώμενα εγκλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476229, 210-6476232 του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών ήτοι μέχρι την 12.00 ώρα της 2-9-2023, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ