ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 33χρονου στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Σύλληψη 33χρονου στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μετά από καταδίωξη, οι αρχές κατάφεραν και συνέλαβαν 33χρονο στη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, κατά τις βραδινές χθεσινές ώρες, στο πλαίσιο περιπολιών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια το ακινητοποίησε προσπαθώντας να διαφύγει πεζός. Έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Πρόκειται για 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε παράνομα, άτομα που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ όπως διαπιστώθηκε, και ο ίδιος στερούνταν, τόσο ταξιδιωτικών εγγράφων, όσο και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μεταξύ άλλων, διερευνούν και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ